Privacy

Algemene informatie
Bij het inschrijven voor een lidmaatschap of andere dienst hebben wij persoonsgegevens van u nodig. Bright Technical Services respecteert de privacy van haar klanten. Wij gaan daarom zeer zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Wij achten het dan ook van belang dat de verwerking van uw persoonsgegevens gebeurt op een wijze die in overeenstemming is met de bestaande waarborgen voor de bescherming van uw privacy.

Links naar andere websites
Deze privacy statement is niet van toepassing op internet pagina’s van derden die via links op deze internetsite kunnen worden bezocht.

Doeleinden gegevensverwerking
Bright Technical Services zal uw persoonsgegevens zorgvuldig behandelen conform de wettelijke regels, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens. Bij de aanvraag van een dienst worden persoonsgegevens gevraagd. Deze worden door Bright Technical Services verwerkt ten behoeve van het aangaan en uitvoeren van overeenkomsten; voor het uitvoeren van marketingactiviteiten; voor statistische analyse en om te kunnen voldoen aan wettelijke verplichtingen.

Overdracht Bright Technical Services
Bij de verdere groei en ontwikkeling van Bright Technical Services, kan het voorkomen dat een of meerdere onderdelen of activa van de onderneming worden overgedragen aan een derde. In dat geval zullen ook de gegevens van onze klanten worden overgedragen. Bright Technical Services zal ervoor zorgen dat de overnemende partij uw gegevens op de in de vorige alinea genoemde manier zal behandelen.

Cookies
Om deze website beter en sneller te laten functioneren en om deze te kunnen afstemmen op uw voorkeuren, kunnen bepaalde gegevens met betrekking tot uw gebruik van deze website worden verzameld. De informatie kan verzameld worden door gebruik te maken van zogenaamde “cookies”. Dit zijn kleine tekstbestanden die door de bezochte webpagina automatisch op uw computer worden geplaatst. Bright Technical Services gebruikt cookies uitsluitend voor statistische doeleinden. Indien u niet wilt dat wij cookies gebruiken kunt u het gebruik van cookies via de instellingen van uw browser uitschakelen. Indien u de cookies accepteert, zullen zij gedurende vijf jaar in uw computer blijven, tenzij u de cookies verwijdert. Het uitzetten van cookies kan uw gebruik van onze website en diensten beperken.

Bright Technical Services maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van “cookies” om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website (met inbegrip van het IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal Uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. U kunt het gebruik van cookies weigeren door in uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.

Inzage en correctie
Gebruikers van de website hebben het recht om hun persoonsgegevens in te zien. Uw verzoek tot inzage, met een geldig legitimatiebewijs, kunt u kenbaar maken door een brief te sturen naar

Bright Technical Services
Poolstraat 89
1018 LR, Amsterdam

Wanneer u reeds een relatie met Bright Technical Services heeft, kunt u om een opgave vragen van de gegevens over uzelf, die door ons geautomatiseerd zijn verwerkt of in een bestand zijn opgenomen.

Recht van verzet
Persoonsgegevens worden door Bright Technical Services ook gebruikt om u gericht te informeren over andere diensten die voor u relevant kunnen zijn. Indien u hier geen prijs op stelt dan kunt u dit melden door een brief te sturen naar Bright Technical Services, Sumatrakade 1105, 1019 RG, Amsterdam of een e-mail te sturen naar info@beloopbarezonnepanelen.nl.

Vragen
Heeft u vragen of opmerkingen over ons privacybeleid, dan kunt u deze richten aan:

Bright Technical Services
Poolstraat 89
1018 LR, Amsterdam

Bright Technical Services, mei 2016